Duo Slide

Met het Duo Slide-systeem kunt u schuifdeuren gebruiken ter vervanging van traditionele deuren.

De deuren bewegen zich over een of twee rails. Door de beglazing met een breedte tot 19mm kunt u dubbel glas toepassen, wat zorgt voor een betere warmte-isolatie.

Multi Slide

Multi Slide-schuifdeuren bieden u een optimale warmtebeveiliging. Met de Multi Slide-deuren kunt u schuifdeuren met een maximale afmeting van 3200 x 2200 mm creëren. Door het speciale kozijnprofiel met extra railfunctie zijn constructies met meerdere rails mogelijk. Zo krijgt u een effect dat lijkt op dat van een harmonicadeur.

Jetline

De evenwichtige constructie van het Jetline-systeem garandeert een vloeiende beweging en functionaliteit.
Jetline-schuifdeuren zijn ideaal voor uw balkon of terras. Naast hun stevigheid en goede energetische waarden zijn ze ook zeer resistent en vervaardigd van materiaal met een lage uitzettingscoëfficient.

Aluplast HST 70 / 85

Energiezuinig schuifdeursysteem, voor grote beglazing met de beste warmte-isolatie.

Hefschuif-systemen maken het bouwen van grote verglasde deuren mogelijk. De maximale totale breedte bedraagt zelfs 6,7m. De maximale vleugelafmetingen zijn 3m x 2,5m. Hefschuif-systemen kenmerken zich door een uitstekende functionaliteit en goede waarden. Ze zijn voornaamelijk hestemd voor eensgezinshuizen. Zulke deuren vormen een interessant alternatief voor traditionele balkonramen en -deuren of tuindeuren. Te keuze staan twee varianten met vleugelprofieldiepten: 70mm en 85mm.

Salamander HST

Grote, veilige en gebruiksvriendelijke hef-schuifdeuren. Ons aanbod is bestemd voor veeleisende klanten die belang hechten aan moderne en praktische oplossingen en glas van grote afmetingen. Met deze constructie kunt u een indrukwekkende beglazing creëren en tegelijkertijd zorgen voor een maximale stevigheid.

Met dit systeem kunnen schuifpuien tot een breedte van 6m gemaakt worden. De stalen versterking in de profielen zorgt voor stabiliteit en een veilig gebruik daarvan. De twee afdichtingen zorgen daarentegen voor bestendigheid tegen weersomstandigheden.

Harmonicasysteem

Een interessante manier om uw interieur te verbinden met uw tuin, terras of balkon. Onze harmonicasystemen zijn zeer eenvoudig te bedienen en vormen een opmerkelijk decoratief element in ieder interieur. Verkrijgbaar in allerlei kleuren.

Beslag voor harmonicasystemen biedt tal van mogelijkheden. Het is uitgerust met speciale wieltjes onderin en bovenin de constructie. Met dit beslag kunnen constructies worden gecreëerd van maar liefst 5300 mm en vleugels van maar liefst 130 kg. Harmonicadeuren bestaan uit twee onderdelen: een draaivleugel (of kantel-en-draaivleugel) en twee of meer vleugels die bij het openen een harmonica vormen.

PSK-deuren

PSK-deuren zijn een interessant alternatief voor balkondeuren en hebben vleugels die zowel kunnen worden verschoven als gekanteld. Door de speciale rails opent de vleugel niet naar binnen toe, wat u meer plaats in huis oplevert.

De deuren zijn een interessante oplossing en een alternatief voor traditionele, tweevleugelige balkondeuren. Ook qua prijs zijn ze zeer aantrekkelijk in vergelijking met HST-systemen. Door de ergonomische vorm van de aluminium kruk kunt u de deuren eenvoudig met één hand openen en sluiten.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Neem contact op met onze adviseurs voor de  mogelijkheden!

info@correctkozijnen.nl of bel: +31 (0) 475 783171