Deuren

Esthetiek en design

Wat onze deuren anders maakt, is dat de deurbladen zelf verborgen zijn achter decoratieve panelen. Door op speciale profielen aluminium panelen te monteren krijgen we één solide vlak. De deuren zijn zo ontworpen dat we hetzelfde effect aan zowel de buitenkant als de binnenkant krijgen. De verborgen schanieren zorgen voor een beeld van harmonie dat de deur nog meer esthetische waarde geeft

Dichtheid en isolatie

De constructie met systeem MB-86 zorgt ervoor dat we de lichte maar tegelijk rigide en duurbare aluminium profielen te beschikking hebben in vier bouwvarianten (ST, SI, SI+ en AERO) en met drie types van bedezegeling. De deuren hebben zowel een grote water- als winddichtheid en bieden uitstekende isolatie tegen kou en geluid. Dit heeft een reële impact op het comfort in het gebouw en de onderhoudskosten

Individuele stijl

Onze aluminium panelen zijn beschikbaar in vele verschillende motieven en kleuren. Door het gebruik van frezen in allerlei vormen, decoratieve elementen en het invoegen van isolatieglas krijgen we talloze combinaties en variaties.
Hierdoor kunnen onze deuren zowel in moderne als klassieke huizen gemonteerd worden. Ze zijn steeds een prachtige ingang van elk gebouw die de aandacht trekt en charme aan de gevel geeft.

Hoge kwaliteit

De constructie is gebaseerd op de thermisch geïsoleerde Aluprof MB-86 aluminiumprofielen, momenteel het meest geavanceerde deursysteem in ons aanbod.
Het vleugelprofiel is gemaakt om met speciale inzetstukken aan het opervla van het frame te monteren. De deurpanelen zijn gemaakt ui duurzaam en weerbestendig materiaal. Externe elementen zijn meestal extra bedekt met lagen van speciale verflagen en epoxyhars, zodat de panelen voor lange tijd hun mooie uiterlijk behouden.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Neem contact op met onze adviseurs voor de  mogelijkheden!

info@correctkozijnen.nl of bel: +31 (0) 475 783171