Accessoires en aanvullingen

Accessoires zijn er niet alleen om de ramen een fraaier uiterlijk te bezorgen. Ze zijn ook in hoge mate verantwoordelijk voor de gebruikswaarde. Een raam moet vooral functioneel zijn. De thermische en akoestische isolatie wordt verzekerd door een goede keuze van de beglazing. De gebruiksveiligheid hangt in hoge mate af van de keuze van de krukken en het beslag.

Warm Edge

Door de toepassing van thermoframes tussen de ruiten kan maar liefst 10% energie worden bespaard. Bovendien verhogen de frames de oppervlaktetemperatuur van het glas en balanceren deze uit, wat condensatie aan de rand van het glas tegengaat.

Sierglas

Sierglas is geschikt voor buiten en binnen. Het biedt onbeperkte mogelijkheden. Het glas is geschikt voor huizen, kantoren, winkels, hotels en in restaurants. Het is niet alleen de perfecte keuze voor scheidingswanden maar ook voor badkamers, deuren en ramen. Sierglas zorgt voor privacy en een aangename kleur in huis.

Aluminium buitenframe

Het toevoegen van een aluminium buitenframe aan de raamprofielen verhoogt niet alleen het esthetische aspect van uw ramen, maar ook hun duurzaamheid. Aluminium buitenframes geven uw ramen een uitzonderlijk uiterlijk. Daardoor kunt u zonder problemen de praktische voordelen van kunststof kozijnen combineren met het moderne design van aluminium kozijnen.

Handvatten en deurkrukken

Raamkrukken van pvc en aluminium in tal van kleurvarianten. Niet alleen ter beveiliging maar ook als aanvulling op het uiterlijk van het raam en het interieur.
Te keuze staan standaard klinken, klinken met een knopje of afsluitbare klinken. Alle klinken zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, waardoor men de klinken gemakkelijker in eenheid kan brengen met het uiterlijk van een raam.

Glasroeden

Glasroeden geven ramen een elegant en uniek karakter en in bepaalde gevallen vormen ze een onmisbaar decoratief element dat aansluit bij de klassieke architectuur. Verkrijgbaar in tal van breedtes en kleuren.

Systeemvensterbanken van pvc

Systeemvensterbanken voor buiten combineren esthetiek met de hoogste kwaliteit. Hun gladde oppervlak is eenvoudig schoon te houden, stootvast en krasvast. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, lengtes en breedtes.

Buitenvensterbanken

Van aluminium of staal. Gekenmerkt door hoge kwaliteit en weerbestendigheid. Ze zijn esthetisch, duurzaam, onbrandbaar, bestand tegen vocht en chemicaliën. Door de grieven waarmee ze zijn uitgerust vormen ze een perfecte gevelbescherming.

Binnenvensterbanken

Worden vervaardigd van hetzelfde harde polyvinylchloride dat wordt gebruikt bij de vervaardiging van kunststof kozijnen en deuren. Gecoat met uiterst krasvaste folie en de werking van UV-stralen. De kamerdoorsnede verzekert de stijfheid van de constructie. Vensterbanken van harde pvc zijn een alternatief, vochtvast, duurzaam product. Beschikbare kleuren van de buitenfolie: gouden eik, noot, els, marmer en wit.

Ventilatieroosters

Ventilatieroosters behoren tot de belangrijkste elementen van renovatiesystemen. In het bijzonder wanneer er in de ruimtes gravitationele of mechanische ventilatie wordt toegepast. Dan worden de ventilatieroosters de enige luchtbron.

Drukrooster Aereco AMO Ventair II
Verandert de luchttoevoer naargelang de relatieve vochtigheid in de ruimte. De gebruiker kan de luchtstroom richten – afhankelijk van de instelling kan de stroom verticaal of horizontaal zijn.

In het glas ingebouwde Renson-drukroosters
Werken volgens hetzelfde principe als traditionele ventilatieroosters, maar bij de assemblage ervan in het raam wordt het kozijn niet aangetast. Ze worden tussen het raam en het kozijn in geplaatst waardoor ze minder hoog zijn. Kortom, het rooster wordt in het glas geassembleerd. De lengte van het rooster komt overeen met de beglazingsbreedte, en aan de uiteinden zijn afstellingselementen aangebracht waarmee u de luchttoevoer kunt regelen. Ons assortiment omvat tevens de ventilatieroosters Renson THM 90 (pakket van 24 mm) en Renson AR 75 (pakket van 36 mm).

Regel Air-aanzuigopening
Diepte-aanzuigopening met twee elementen, voor een gecontroleerde luchttoevoer. Om het vochtgehalte in de ruimte te verlagen. Met automatisch afstelsysteem bij drukschommelingen van de wind.

Slimline 2000-aanzuigopening
Hoogwaardige zelfregulerende aanzuigopening. Wordt gekenmerkt door zijn moderne uiterlijk en zijn functionaliteit. Gaat vocht en schimmels tegen en zorgt voor verse, frisse lucht. Bovendien met handmatige sluitoptie.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Neem contact op met onze adviseurs voor de  mogelijkheden!

info@correctkozijnen.nl of bel: +31 (0) 475 783171